Avvänjning

Här har mammorna semster

Avvänjningen av 2011 års föl har påbörjats, avbrutits och sedan påbörjats igen.

Allt har gått bra, men vi upptäckte en skada på Emil så vi avbröt avvänjningen tills han blev bättre.
Den unge som varit mest ”mammasjuk” är Spirit, stora karln! Han har varit rent hjärtskärande lessen ibland på kvällarna innan Kerstin kommit tillbaka. Men nu håller han sig till prinsessan och då går det bra. :)
Hilda som har blivit ny ledare i hagen, har jätteroligt med barnen om dagarna. Hon har blivit så barnslig så det är skrattretande. Medan Luigina mest bara är avundsjuk, och när mammorna kommer hem på kvällarna så är hon så sur, så sur när inte hon har ett eget barn som vill tutta…

Å här står barnen o co och längtar efter dem...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*